Neymar försvarar Jesus: ”Orättvis kritik mot honom”

Neymar försvarar Jesus: ”Orättvis kritik mot honom”
Gabriel Jesus fick kritik efter VM i Ryssland.
I går bröt han måltorkan i landslaget – och försvaras nu av Neymar.
– Jag tycker att kritiken var orättvis efter allt arbete han lagt ner för oss,neymar tröja brasilien, säger PSG-stjärnan enligt Manchester Evening News.

Manchester Citys brasilianske anfallare Gabriel Jesus fick under och efter VM i Ryssland motta hård kritik från flera håll, då han lämnade mästerskapet mållös. I går bröt han däremot sin måltorka i landslaget med första målet i 2-0-segern i träningsmötet med Saudiarabien.

PSG-stjärnan Neymar, som spelade fram Jesus, lovordade efteråt anfallaren och menade att kritiken mot Jesus var orättvis.

– Jag var glad över att assistera till Gabriel Jesus. neymar jr tröja,Jag tycker att kritiken var orättvis efter allt arbete han lagt ner för oss, säger han enligt Manchester Evening News.

– Jag var mycket gladare över att han fick göra ett mål än om jag hade gjort fem mål, fortsätter han.

Vidare berättade Neymar att han inte är nöjd med lagets insats i matchen.

– Vi gjorde inte en bra insats, men vi var konsekventa. Det är även matcher i ett VM som är så här. Du spelar inte bra fotboll, men du vinner ändå.
Pjaca: ”För tillfället är de bästa Neymar och Hazard, men jag kan vara på den nivån”
Marko Pjaca har varit skadeförföljd.
Men kroaten tror att han kan bli en världsstjärna om han får spela kontinuerligt.
-Jag kan vara på den nivån om jag undviker framtida skador, säger Fiorentinaspelaren Sportweek enligt Football Italia.

Den kreative kroaten Marko Pjaca har haft det kämpigt med skador. I mars förra året ådrog han sig en knäskada som höll honom borta från spel med Juventus. När han väl rehabiliterat sig hade han svårt att slå sig in i Juventus stjärnfyllda lag och i stället blev han utlånad till Schalke 04.

Den här säsongen blev den ny utlåning – till Fiorentina. Där har han såhär långt gjort ett mål och en assist i ligan. neymar psg tröja,Däremot tror han själv att han kan prestera betydligt bättre och bli en framtida världsstjärna.

– Jag siktar på att bli en av de bästa i världen i min roll. För tillfället är de bästa Neymar och Hazard, men jag kan vara på den nivån om jag undviker framtida skador, säger Pjaca till Sportweek enligt Football Italia.

Han framhåller också vikten av att spela kontinuerligt för att skapa trygghet.

– Med självförtroende kan jag göra de stora dribblingarna igen och bli vad jag var förut. Jag behöver bara komma ut och spela, säger Pjaca.

Fiorentina ligger på en sjundeplats i Serie A efter åtta omgångar. Billiga Fotbollströjor,Marko Pjaca har gjort åtta framträdanden, varav fyra matcher från start.